Tarja Erkkilä

 

Tarja bor med sin sambo i villa i Fiskja, ca 3 km utanför Kramfors. Hon har två egna utflugna barn och har arbetat som dagmamma i över 20 år.

Anna-Karin Backlund

Anna-Karin bor med sambo och två barn i villa i centrala Kramfors, området Norrlimsta. Hon har arbetat som dagbarnvårdare under många år.

Sandra Sundström

Sandra bor med sambo och tre barn i villa i centrala Kramfors, området Skarpåkern. Hon har jobbat som dagbarnvårdare i flera år, innan arbrtade hon som personlig assistent under många år.

Therese Öhman

Therese bor med sin man och ett hemmavarande barn i villa i centrala Kramfors, området Haga-Bromma. Hon har tidigare arbetat med barn i skolan och som dagbarnvårdare under många år.
 

Tabea Behring

Tabea bor med sin man och tre barn i villa i centrala Kramfors, området Norrlimsta. Hon är utbildad barnskötare och har jobbat som dagbarnvårdare i flera år, innan har hon arbetat som personlig assistent.

 

Angelica Edlund

Angelica bor med sin dotter och sambo i villa i centrala Kramfors, området Skarpåkern. Hon har jobbat flera år som dagbarnvårdare och har innan jobbat många år som undersköterska och tidigare på förskola.
Emma Lindgren

Emma bor med sambo och fyra barn i villa, området Östby. Hon har jobbat flera år som dagbarnvårdare och innan jobbat många år som personlig assistent.